Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Petnaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Pretraživanje

Petnaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Najava

Dokumenti

Dame i gospodo,

pozivamo Vas na našu jubilarnu Petnaestu godišnju međunarodnu konferenciju o razvoju nekretnina. U proteklih četrnaest godina na Konferencijama smo ostvarili sljedeće:

Na naše veliko zadovoljstvo, do sada održanih četrnaest godišnjih međunarodnih konferencija o razvoju nekretnina, koje smo organizirali od 2005. godine do danas, opravdale su očekivanja pokrovitelja, partnera, sponzora, predavača i sudionika tih Konferencija.

Predavači

Kao i uvijek do sada, predavači će biti najstručnije osobe iz Hrvatske i inozemstva, koje su svojim dugogodišnjim radom i uspjesima stvorili ime u industriji u kojoj posluju.
Sukladno tradiciji, mi profesionalno, sustavno i s velikim veseljem pripremamo Konferenciju za naše vjerne i poštovane sudionike.

Sponzorstvo

Konferencija je, između ostalog, posebna prilika za marketing.
Sponzori se, po svoti sponzorstva i vrsti promocije, dijele na:

Pozivamo Vas da izrazite interes za sponzorstvom. Vrlo rado ćemo Vam poslati uvjete i sadržaje sponzorstva, kao i održati sastanak, na kojem možemo detaljnije razgovarati o svim uvjetima sponzorstva.

Sudionici

Godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina je centralno godišnje mjesto okupljanja svih koji sudjeluju u projektima razvoja komercijalnih nekretnina, na tržištu komercijalnih nekretnina, ali i u ostalim industrijama koje su vezane za nekretnine i građevinu u Hrvatskoj, Europskoj zajednici, našoj regiji i internacionalno. Sudionici godišnjih međunarodnih konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina su vlasnici, predsjednici uprava, članovi uprava, direktori i visoko pozicionirani menadžeri društava koja sudjeluju na tržištu komercijalnih nekretnina i u projektima razvoja komercijalnih nekretnina. Također sudjeluju i odvjetnici, arhitekti, građevinski poduzetnici, korisnici komercijalnih nekretnina, savjetnici i mnogi drugi. 

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o., Trg bana Josipa Jelačića 3/V, 10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 (0)1 481 6969, Fax: +385 (0)1 483 8060, e-mail: [email protected]

build: 07112008143666

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541